Trouwen dat doe je maar 1 x !

Trouwen dat doe je maar 1 x !

Ontdek de verrukkelijke wereld van Watertanden Catering en maak jouw bruiloft onvergetelijk met onze creatieve cateringopties
op maat gemaakte menu’s en kleurrijke foodtrucks die de feestvreugde naar jullie bruiloft brengen..

HOE WERKT DAT ZO'N FOODTRUCK ?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

HOMEMADE LEMONADE
Gratis

HOMEMADE LEMONADE

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE LOEMPIAS
Gratis

PORTIE LOEMPIAS

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

Hoe werkt het?

Kies jouw keuken

1. Kies jouw keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak jouw bruiloft speciaal

2. maak jouw bruiloft speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jou al voor:

Delta Lloyd
Kpn
Copaco
Hyundai
Tata Steel
Gemeente Amsterdam
Albron
Icamat technology
Tandarts van Mill
Veloretti

Welkom bij Watertanden Catering: De Perfecte Culinaire Beleving voor Jouw Bruiloft!

Op de mooiste dag van je leven wil je niets aan het toeval overlaten. Watertanden Catering begrijpt dat jouw bruiloft een unieke viering is, en wij staan klaar om jou en je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Ontdek waarom onze cateringdiensten en foodtrucks de perfecte toevoeging zijn aan jouw speciale dag.

Watertanden Catering: Culinaire Meesterwerken voor Jouw Bruiloft

Bij Watertanden Catering geloven we in het creëren van smaakvolle herinneringen. Onze getalenteerde chefs bereiden met passie de meest verrukkelijke gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse en hoogwaardige ingrediënten. Of je nu kiest voor een intiem diner, een buffet of een culinair foodtruckfestijn, wij passen ons aan aan jouw wensen en zorgen voor een menu dat aansluit bij jouw stijl en smaak.

Bruiloft Catering op Maat

Bij Watertanden Catering begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Daarom bieden we catering op maat aan, zodat jouw menu perfect aansluit bij de sfeer van jouw speciale dag. Ons ervaren team werkt nauw met je samen om een menu samen te stellen dat niet alleen heerlijk is, maar ook past bij jouw budget en voorkeuren. Of je nu kiest voor een klassiek driegangenmenu, trendy streetfood of een combinatie van beiden, Watertanden Catering maakt het mogelijk.

Foodtruck Sensatie op Jouw Bruiloft

Voeg een speelse en informele sfeer toe aan jouw bruiloft met de foodtruck sensatie van Watertanden Catering. Onze foodtrucks zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Van smaakvolle hamburgers tot exotische streetfoodcreaties, onze foodtrucks brengen een unieke culinaire ervaring naar jouw bruiloft.

Waarom Kiezen voor Watertanden Catering?

  1. Passie voor Smaak: Onze chefs hebben een ongeëvenaarde passie voor smaak en streven naar culinaire perfectie.
  2. Flexibiliteit: Wij passen ons aan jouw wensen aan, of het nu gaat om het menu, de presentatie of de service.
  3. Foodtruck Originaliteit: Maak jouw bruiloft onvergetelijk met onze trendy en smaakvolle foodtrucks.
  4. Ervaring en Betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring en talloze tevreden klanten, kun je vertrouwen op Watertanden Catering.

Contacteer Ons voor Jouw Bruiloft Catering

Laat Watertanden Catering de catering voor jouw bruiloft verzorgen en geniet van een zorgeloze en heerlijke dag. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Watertanden Catering: Waar Smaak en Liefde Samenkomen op Jouw Speciale Dag!

Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020 791 0223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.