fried chicken chili saus

Hamburger catering

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

Video afspelen

Burger catering op locatie

Goede burgers zoals je ook in een goed restaurant zou eten, dat wil je ook op je event. Geen zompige broodjes of smaakloos vlees. Echte hamburgers om van te genieten. Gelukkig kan watertanden catering dat bieden. Onze Bada Bing Burgers zijn alom bekend. Al lange tijd genieten festivalgangers van kwaliteit, maar dit willen we jou niet onthouden. Daarom bieden we het nu aan voor ieder event!

Met onze Bada Bing hamburger foodtruck rijden wij naar een door jou gekozen locatie. We bereiden en serveren het eten vanuit onze wagen. Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan nemen wij al het werk van je over. We zetten serveersters in en plaatsen tafels, alles naar jouw wens. Stel jouw ideale smaakmakende catering samen en bekijk wat er mogelijk is. Kan je het niet vinden? Dan kijken we graag met je mee om jouw ideale catering samen te stellen. Precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Catering samenstellen

Onze Hamburger catering paketten

Zij gingen jou al voor:

Delta Lloyd
BATENBURG
Hyundai
Kpn
Tata Steel

Hoe werkt het?

Kies een keuken

1. Kies een keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

Voeg extra’s toe

2. Voeg extra’s toe

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Catering samenstellen

Heerlijke Hamburgers

Zin in een juicy vegan burger? Of ga jij toch liever voor een vette animal burger of pulled pork? Geniet jij ook zo van een flinke lading zoete aardappel friet daarbij? Er is in elk geval voor ieder wat wilt. Laat je dus niet beperken, maar geef ons aan waar jij zin in hebt. Er is meer mogelijk dan je denkt.

We kiezen onze recepten zorgvuldig. Net zo zorgvuldig als onze verse en duurzame ingrediënten. Daardoor kunnen wij garanderen dat we authentiek en vers eten serveren. Sterker nog: zo vers dat we het ter plekke in onze foodtrucks maken. Warm, vers, duurzaam en lokaal, wat wil je nog meer?

Jij kiest zelf waar je zin in hebt. Wil je volledige maaltijden laten serveren of liever kleine hapjes? Gaan we voor vegan, vlees of een mix van beiden? En dan natuurlijk de vraag welke friet jij erbij wilt. Dat kan je allemaal zelf bepalen. Wij passen onze recepten aan naar jouw wensen. Stel jouw ideale catering samen om optimaal te genieten.

Wij gaan aan de slag zodat jij kan genieten

Watertanden verzorgt volledige smaakmakende catering. En dan bedoelen we ook echt volledig. Heb jij een toffe locatie? Dan regelen wij de rest! Vers en lokaal eten om niet alleen duurzaam te zijn, maar ook de beste kwaliteit te bieden. Samen met onze leukste cateraars komen bij jouw evenement compleet maken. Jij hoeft alleen je wensen aan ons door te geven, veel meer dan dat hoef je niet te doen.

Dan kan jij tussen je gasten genieten van het de onvergetelijke ervaring. Een evenement om het daarna samen nog lange tijd over te hebben. Waar veel wordt gelachen en natuurlijk lekker gegeten. Daar gaan we samen voor zorgen!

Watertanden staat klaar voor elk event

Op zoek naar goed en vers eten voor een zakelijk event? Of liever iets dat past bij een particulier feest? Dat is mogelijk met onze burgers. Jij vertelt ons wat je nodig hebt en daarna gaan we aan het werk. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, waar je trek in hebt en wat je gasten wilt bieden. Dan zetten we samen jouw ideale evenement neer.

We staan door heel Nederland voor je klaar. Een event in Amsterdam, Rotterdam of toch liever in Assen? Wij komen naar jouw gewenste locatie. In de tuin, op kantoor of op een gaaf evenemententerrein, jij bepaalt!

Alles is mogelijk, je moet het alleen aanvragen. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020-7910223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.