KNALLER VAN EEN BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN?!

KNALLER VAN EEN BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN?!

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

HOE WERKT DAT ZO'N FOODTRUCK ?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

HOMEMADE LEMONADE
Gratis

HOMEMADE LEMONADE

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE LOEMPIAS
Gratis

PORTIE LOEMPIAS

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

stel je catering samen!

Kies jouw keuken

1. Kies jouw keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jou al voor:

Netherlands Cancer Institute
BAM Bouw en Techniek
Project 360
Kpn
Albron
Quoratio
Evenses
Petite Amélie
Gemeente Rotterdam
Copaco

Bedrijfsfeest catering op locatie

Ben je een bedrijfsfeest aan het plannen? Maak er een uniek evenement van en laat je collega’s stijl achterover slaan. Watertanden verzorgt van a tot z de catering op jouw event. We hebben al vele jaren ervaring op zak bij de grootste en gaafste festivals in Nederland, maar komen nu ook naar jou. Jij regelt een locatie en wij doen de rest. Is dit in Amsterdam, Rotterdam of Assen? Voor ons maakt het niet uit, wij komen naar de locatie die jij wenst.

Vorige keer frietjes geserveerd en nu wel toe aan wat nieuws? Of wil je eens wat anders dan het gemiddelde evenement? Kies bij Watertanden voor de catering op locatie die jij echt lekker vindt. Vanuit onze verschillende foodtrucks serveren wij diverse keukens. Kies voor barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexican food. Pas bij ieder evenement de keuken aan naar de ervaring die jij gasten wilt bieden. Met onze unieke catering geven we gasten een onvergetelijke ervaring.

Volledige catering op maat voor jouw bedrijfsfeest

Wil je echt kunnen genieten van je eigen event? Laat Watertanden het zware werk uit handen nemen zodat jij achterover kunt zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen aan ons door te geven. Laat ons weten welke keuken je wilt laten serveren en welke extra’s je wilt. Heb je andere suggesties of wensen? Geef dat vooral aan ons door. Samen gaan we voor een unieke ervaring voor jou en je gasten.

Jij bepaalt wat je gasten tijdens het bedrijfsfeest wilt bieden. Wij passen onze planning volledig aan naar jouw wensen. Van de plek waar we jouw gasten komen bedienen, tot het eten dat we serveren en hoe we dit doen. Een groep serveersters of een plein vol met tafels? Dat valt allemaal te organiseren! Jij hoeft alleen maar je wildste plannen aan ons door te geven.

Unieke foodtruck om je bedrijfsfeest naar een hoger niveau te tillen

Wil je echt een onvergetelijke ervaring neerzetten? Maak van jouw bedrijfsfeest een event waar iedereen het achteraf nog over heeft. Verras je werknemers of collega’s met een unieke ervaring. Wij komen met onze foodtrucks jouw zakelijke evenement compleet maken. Niet alleen lekker eten, maar ook iets om over naar huis te schrijven.

Vers en duurzaam eten van goede kwaliteit

Het laatste wat je wilt op een bedrijfsevenement is matig eten. Daar wordt niemand vrolijk van, ook wij niet. Daarom serveren wij alleen kwaliteit. Zoals je ook gewend bent als je met zijn allen naar een goed restaurant zou gaan, maar dan bij jou op locatie. Vanuit onze foodtrucks bereiden en maken en serveren wij ter plekke op jouw dag al het eten. Vers en lokaal eten om niet alleen duurzaam te zijn, maar ook de beste kwaliteit te bieden.

Smaakmakende catering naar jouw smaak

Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020 791 0223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.