Tempura

Netwerken met super toffe gerechtjes?!

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

HOE WERKT DAT ZO'N FOODTRUCK ?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

HOMEMADE LEMONADE
Gratis

HOMEMADE LEMONADE

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE LOEMPIAS
Gratis

PORTIE LOEMPIAS

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

stel jouw catering samen !

Kies jouw keuken

1. Kies jouw keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jou al voor:

BAM Bouw en Techniek
Tata Steel
Delta Lloyd
Kpn
Netherlands Cancer Institute
Hyundai
Copaco
WeTransfer
Hoge school van Amsterdam
Project 360

Unieke catering voor jouw netwerkbijeenkomst op locatie

Ben je bezig met het organiseren van een spetterende netwerkbijeenkomst? Dan mag goed eten niet ontbreken. Liefde gaat door de maag en lekker eten zorgt voor vrolijke gasten. Hoe kan je beter netwerken dan met lekkere hapjes in je hand? Gelukkig kan Watertanden voor jou unieke catering verzorgen.

Wij regelen van a tot z dat jouw event een daverend succes wordt. We passen onze maaltijden en hapjes aan naar jouw wensen. Maar we gaan bij Watertanden nog veel verder. Jij bepaalt ook hoe wij het eten serveren, of we serveersters inzetten of dat er misschien wel een plein vol tafels komt. Jij vraagt en wij leveren. Kies zelf welke keuken jij en je gasten lekker vinden en kies alle extra’s die jij belangrijk vindt. Stel direct jouw ideale catering samen of doe inspiratie op van de mogelijkheden.

Maak van jouw netwerk event een onvergetelijke ervaring

Natuurlijk wil jij er voor zorgen dat jouw gasten tijdens de netwerkborrel elkaar goed leren kennen. Al wil je daarnaast ook dat ze jouw event onthouden als een unieke ervaring. Daar kunnen we voor zorgen! We komen met onze unieke foodtrucks komen op jouw gewenste locatie staan. Dan bereiden én serveren we het lekkerste, verse eten vanuit onze trucks. Op die manier bieden we jou en je gasten een unieke ervaring.

Vers en duurzaam eten op de netwerkbijeenkomst

Bij Watertanden kiezen we in elk stap van het proces voor kwaliteit. Zowel in onze ingrediënten als de bereidingswijze. We maken gebruik van verse, duurzame en lokale voedingsmiddelen. Daarnaast bereiden we alle maaltijden ter plekke in onze foodtruck. Geen half warme maaltijden of slappe frietjes, alles wordt direct bereid. Grote borden met sappige burgers en bergen friet? Of toch liever saté met een lading kroepoek. Wat je ook kiest, wij gaan voor kwaliteit.

Stel zelf jouw ideale catering samen

Jij bepaalt hoe onze catering er bij jouw netwerkbijeenkomst uitziet. Kies zelf welke keuken jij wilt serveren. Bekijk het aanbod en laat je inspireren. Ga voor barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexican food. Voeg jouw extra’s toe en wij zorgen voor de rest. Watertanden is persoonlijk, plaatselijk en smaakmakend. Wij zorgen op ieder event voor lachende mensen.

Stel direct jouw ideale cateraar samen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan zorgen wij dat jouw event onvergetelijk wordt. Unieke wensen om echt een ervaring neer te zetten? Stel je vraag via de telefoon op *** of mail naar info@watertanden.nl. Wij staan door heel Nederland voor je klaar. Niets is te gek en we kijken graag hoe we jouw evenement het mooiste maken!