Indonesische foodtruck

Indonesische foodtruck

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

Video afspelen

Schakel onze Indonesische foodtruck in voor een onvergetelijk event

Vorige keer pizza geserveerd en nu wel toe aan wat nieuws? Of wil je eens wat anders dan het gemiddelde evenement? Kies bij Watertanden als cateraar op locatie met maaltijden die jij echt lekker vindt. Vanuit onze Mister Makan foodtruck serveren wij de beste Indo maaltijden. Van een pittige saté met bergen kroepoek tot verse nasi. Met onze unieke catering geven we gasten een onvergetelijke ervaring.

Onze foodtrucks verzorgen al jaren de lekkerste maaltijden op de grootste festivals zoals Mysteryland en LowLands. Maar we willen jou en je gasten deze ervaring niet onthouden. Daarom komen we nu ook met onze Indonesische foodtruck bij jou op locatie. Liefde gaat niet voor niets door de maag. Wij zorgen voor lekker eten en lachende gasten.

Onze Indonesische catering paketten

LOEMPIA SATE RENDANG NASI GORENG
Extra large

Indonesische catering

Watertanden biedt naast de vele andere keukens een uniek concept: Indonesisch eten geserveerd vanuit onze foodtrucks.

  • Verse Kipsate
  • Loempia’s
  • Rijsttafel Rendang / Vega Deluxe
  • GadoGado
  • Homemade Icetea
  • Bier Fris Wijn 2 p.p
  • Cocktails 2 p.p
  • Picknickbanken & Geluid

v.a.36,95/Persoon

Pakket samenstellen Pakket samenstellen Indonesische catering Extra large

Zij gingen jouw al voor:

Delta Lloyd
BATENBURG
Hyundai
Kpn
Tata Steel

Hoe werkt het?

Kies een keuken

1. Kies een keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

Voeg extra’s toe

2. Voeg extra’s toe

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Catering

Heerlijk, authentiek en vers op jouw locatieGenieten van je eigen evenement, want wij nemen het werk uit handen

Watertanden catering verzorgt volledige smaakmakende catering. En dan bedoelen we ook echt volledig. Heb jij een toffe locatie? Dan regelen wij de rest! Vers en lokaal eten om niet alleen duurzaam te zijn, maar ook de beste kwaliteit te bieden. Samen met onze leukste cateraars komen bij jouw feest of zakelijke evenement compleet maken. Jij hoeft alleen je wensen aan ons door te geven, veel meer dan dat hoef je niet te doen.

Jij regelt een toffe locatie, wij doen de rest. Met onze unieke en opvallende Indonesische foodtruck komen wij naar jou toe. We staan door heel Nederland voor je klaar. Een event in Amsterdam, Rotterdam of toch liever in Assen? Wij komen naar jouw gewenste locatie. In de tuin, op kantoor of op een gaaf evenemententerrein, jij bepaalt! Laat ons weten hoeveel collega’s er van de partij zijn en waar je trek in hebt.

Boek nu onze Mister Maken foodtrucks

Alles is mogelijk, je moet het alleen aanvragen. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek Indonesische catering op locatie kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020-7910223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.