Italiaanse Pizza Pasta foodtruck

Italiaanse Pizza Pasta foodtruck

Breng verse Italiaanse gerechtjes en pizza’s naar je toe! Onze chefs bakken op locatie de lekkerste pizza’s.
Verse pasta’s uit de pan & super verse insalate caprese.
Zorg jij voor de locatie en de mensen, wij zorgen Italiaanse sferen en bijpassende gerechtjes.

Hoe ziet dat eruit zo'n catering?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

GIN TONIC COCKTAIL
Gratis

GIN TONIC COCKTAIL

1 X POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE TEMPURA GARNALEN
Gratis

PORTIE TEMPURA GARNALEN

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

STEL JOUW CATERING SAMEN!

Kies JOUW ITALIAN PAKKET

1. Kies JOUW ITALIAN PAKKET

Waar heb jij zin in? Kies zelf welk pakket we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

MAAK HET SPECIAAL

2. MAAK HET SPECIAAL

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Onze Pizza Pasta catering paketten

Zij gingen jou al voor:

Gemeente Amsterdam
Project 360
Netherlands Cancer Institute
Copaco
Kpn
Quoratio
BAM Bouw en Techniek
Gemeente Rotterdam
Hoge school van Amsterdam
Albron

Échte pizza en pasta uit onze Italiaanse Foodtruck bij jou op locatie

Watertanden catering biedt jou de perfecte oplossing voor jouw volgende bedrijfsevenement, festival of particuliere feest: onze Italiaanse foodtruck! Met onze mobiele pizzeria serveren we de lekkerste pizza’s en pasta’s, bereid met verse ingrediënten en de beste kwaliteit.

Watertanden Catering biedt een unieke ervaring voor ieder evenement. Met onze gave foodtrucks komen bij de catering bij jou op locatie verzorgen. Van noord tot zuid, door heel Nederland staan wij klaar voor een onvergetelijke dag. Wij reizen heel het land af om met verschillende keukens het feest compleet te maken.

Verse pizza’s en pasta’s op locatie

Onze pizza foodtruck komt naar jou toe compleet met een professionele pizza oven, zodat we ter plaatse de lekkerste pizza’s kunnen bakken. Het deeg is vers en je kunt kiezen uit verschillende heerlijke toppings zoals salami, champignons, mozzarella, olijven en nog veel meer. Onze Italiaanse koks maken de pizza’s ter plaatse klaar en snijden ze in puntjes, zodat iedereen kan genieten van een verse pizza op locatie.

Naast pizza’s bieden we ook een selectie van pasta’s, allemaal bereid met verse ingrediënten en de lekkerste sauzen. Watertanden gaat voor verse ingrediënten en goede kwaliteit. We bereiden en serveren alles vers uit onze pasta foodtruck en kunnen jouw gasten zo een unieke ervaring bieden. Het enige wat jij hoeft te doen is door te geven welke keuken jij en je gasten het lekkerst vinden. Wij zorgen dat we altijd vegetarische of halal versies in de truck mee hebben, zodat geen enkele gast met lege handen staat.

Unieke foodtruck voor elk evenement

Of je nu een groot festival organiseert of een intiem tuinfeest, onze truck past bij iedere gelegenheid. We komen naar jouw locatie, door heel Nederland, en creëren een gezellige sfeer met onze unieke foodtruck. Onze professionele koks bereiden de gerechten ter plaatse, zodat jouw gasten kunnen genieten van een heerlijke, verse en lekkere Italiaanse pizza en pasta catering. Wij staan klaar voor ieder event, van een bruiloft tot een bedrijfsfeest, het wordt hoe dan ook leuk!

Wij komen bij jou op locatie het feest naar een hoger niveau tillen. Liefde gaat door de maag en met ons eten maak je er een onvergetelijk feest van. Laat je gasten genieten van smaakmakende catering. Vanuit onze foodtrucks serveren wij duurzaam en vers eten om zo een unieke ervaring te bieden op ieder feest. Wij komen door heel Nederland jouw feest compleet maken met het lekkerste eten. Precies zoals jij dat wilt.

Volledige Italiaanse catering voor jouw evenement

Bij Watertanden catering begrijpen we dat het organiseren van een zakelijk evenement veel werk is. Daarom bieden we naast onze pizza’s ook volledige catering aan. We kunnen de complete catering voor jouw evenement verzorgen, inclusief drankjes, hapjes en dessert. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het eten en kun jij volop genieten van het feest.

Wij nemen jouw catering volledig uit handen. Dan kan jij achterover zitten en genieten tussen je gasten. Vooraf geef je jouw wensen door, dan gaan wij het regelen. Wil jij een plein vol tafels om lekker te zitten en serveersters die jou en je gasten bedienen? Dat is geen probleem. Jij boekt alle gewenste extra’s simpel bij je foodtruck.

De lekkerste Italiaanse gerechten op jouw evenement

Onze foodtruck biedt de beste Italiaanse gerechten op locatie. Wij staan garant voor kwaliteit en versheid van onze ingrediënten en zorgen dat jouw gasten kunnen genieten van heerlijke pizza’s en pasta’s. Bij Watertanden catering begrijpen we dat elk evenement anders is en daarom passen we onze catering volledig aan jouw wensen aan.

Schakel Watertanden in voor een onvergetelijke ervaring

Wil je onze foodtruck huren voor jouw volgende evenement? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze volledige catering? Neem dan gerust contact met ons op via 020-7910223 of mail naar info@watertandencatering.nl en vraag een offerte aan. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het organiseren van het perfecte evenement. Bij Watertanden catering zijn we gepassioneerd over lekker eten en we kijken ernaar uit om ook jouw gasten te laten genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.