VAN JOUW RECEPTIE EEN SUCCES MAKEN?!

VAN JOUW RECEPTIE EEN SUCCES MAKEN?!

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

HOE WERKT DAT ZO'N FOODTRUCK ?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

GIN TONIC COCKTAIL
Gratis

GIN TONIC COCKTAIL

POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF!
Gratis

POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF!

PORTIE TEMPURA GARNALEN
Gratis

PORTIE TEMPURA GARNALEN

STATAFELS & PICKNICBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICBANKEN

stel jouw catering samen

Kies jou keuken

1. Kies jou keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jou al voor:

Quoratio
Copaco
WeTransfer
Netherlands Cancer Institute
Albron
Icamat technology
Tandarts van Mill
Gemeente Rotterdam
Hoge school van Amsterdam
Veloretti

Smaakmakende receptie catering bij jou op locatie

Een receptie voor werk is niet compleet zonder lekker eten. Liefde gaat door de maag en lekker eten zorgt voor vrolijke gasten. Geniet samen met je collega’s van vers en duurzaam eten. We gaan voor de beste kwaliteit en dat is te merken. Maaltijden en hapjes vers van de grill zodat het net lijkt of je in een goed restaurant zit. Maar dan gewoon op de locatie die jij wenst.

Kies zelf welke keuken jij en je gasten lekker vinden en kies alle extra’s die jij belangrijk vindt. Stel direct jouw ideale catering samen of doe inspiratie op van de mogelijkheden. Geef je wensen aan ons door en wij zorgen dat we het voor je organiseren.

Jouw receptie compleet verzorgd

Wij regelen van a tot z dat jouw event een daverend succes wordt. We passen onze maaltijden en hapjes aan naar jouw wensen. Maar we gaan bij Watertanden nog veel verder. Jij bepaalt ook hoe wij het eten serveren, of we serveersters inzetten of dat er misschien wel een plein vol tafels komt. Jij vraagt en wij leveren.

Het mooie van Watertanden als cateraar is dat jij tijdens je evenement achterover kan zitten. Jij geniet van het eten tussen je gasten en hoeft niets te missen. Wij regelen dat jij volledig ontzorgt door je receptie loopt. We maken er een evenement van om over naar huis te schrijven en jij kan het weten, want je hoeft geen moment te missen.

Kies voor onze unieke foodtrucks

Jij bepaalt hoe onze catering er bij jouw netwerkbijeenkomst uitziet. Kies zelf welke keuken jij wilt serveren. Bekijk het aanbod en laat je inspireren. Ga voor barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexican food. Voeg jouw extra’s toe en wij zorgen voor de rest. We komen met onze unieke foodtrucks komen op jouw gewenste locatie staan. Dan bereiden én serveren we het lekkerste, verse eten vanuit onze trucks. Op die manier bieden we jou en je gasten een unieke ervaring.

Stel smaakmakende catering samen naar jouw wensen

Stel direct jouw ideale cateraar samen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan zorgen wij dat jouw event onvergetelijk wordt. Unieke wensen om echt een ervaring neer te zetten? Stel je vraag via de telefoon op *** of mail naar info@watertanden.nl. Wij staan door heel Nederland voor je klaar. Niets is te gek en we kijken graag hoe we jouw evenement het mooiste maken!