Vegan foodtruck

Vegan foodtruck

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

Video afspelen

Vegan foodtruck voor jouw event

Als je op zoek bent naar een unieke catering met lekker eten voor jouw zakelijke evenement of feest, dan is een vegan foodtruck misschien wel precies wat je zoekt. Bij Watertanden bieden we een ruim aanbod aan heerlijke gerechten die passen bij een veganistische en vegetarische keuken. In deze tekst vertellen we je graag meer over onze vegetarische catering en de mogelijkheden die we bieden. Al lange tijd genieten festivalgangers van kwaliteit, maar dit willen we jou niet onthouden. Daarom bieden we onze foodtrucks nu aan voor ieder event!

Onze Vegetarische & Healthy catering paketten

Zij gingen jouw al voor:

Delta Lloyd
BATENBURG
Hyundai
Kpn
Tata Steel

Hoe werkt het?

Kies een keuken

1. Kies een keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

Voeg extra’s toe

2. Voeg extra’s toe

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Catering samenstellen

Op locatie genieten van heerlijke vegetarische gerechten

Met onze vegan foodtruck rijden wij naar elke gewenste locatie in Nederland. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert of een particulier feestje geeft, onze foodtruck kan overal op locatie staan. Wij bereiden en serveren het eten vanuit onze wagen en nemen, indien gewenst, het werk van je over. We zetten serveersters in en plaatsen tafels, alles naar jouw wens. Op die manier kan jij optimaal genieten van onze heerlijke gerechten.

Een ruime keuze aan vegan en healthy gerechten op ons menu

Ons menu biedt een ruime keuze aan vegetarische en veganistische gerechten. Zo kan je bij ons terecht voor vegetarische burgers, gemaakt van kwalitatief, hoogwaardige en duurzame ingrediënten. Maar ook voor andere heerlijke gerechten zoals wraps, poke bowls en nog veel meer. We maken alles ter plekke vers en zorgen ervoor dat onze gerechten niet alleen lekker, maar ook voedzaam zijn.

We kiezen onze recepten zorgvuldig. Net zo zorgvuldig als onze verse en duurzame ingrediënten. Daardoor kunnen wij garanderen dat we authentiek en vers eten serveren. Sterker nog: zo vers dat we het ter plekke in onze foodtruck maken. Warm, vers, duurzaam en lokaal, wat wil je nog meer?

Wij passen ons menu graag aan naar jouw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat elke klant uniek is en andere wensen heeft. Daarom passen wij ons menu graag aan naar jouw wensen. Wil je graag een specifiek gerecht op ons menu of heb je allergieën waar we rekening mee moeten houden? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en stellen samen met jou een menu samen voor onze foodtruck dat perfect past bij jouw evenement.

Volledige vegetarische catering op maat gaat verder dan lekker eten

Bij Watertanden Catering kan je niet alleen terecht voor onze vegetarische foodtruck, maar ook voor volledige catering op maat. Of je nu een groot bedrijfsevenement organiseert of een intiem diner bij jou thuis, wij verzorgen de catering tot in de puntjes. Samen met onze leukste cateraars komen wij naar jouw evenement om het compleet te maken. Jij hoeft alleen je wensen aan ons door te geven, veel meer dan dat hoef je niet te doen.

Catering samenstellen