knal van een openingsfeest organiseren?!

knal van een openingsfeest organiseren?!

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

HOE WERKT DAT ZO'N FOODTRUCK ?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

HOMEMADE LEMONADE
Gratis

HOMEMADE LEMONADE

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE LOEMPIAS
Gratis

PORTIE LOEMPIAS

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

Hoe werkt het?

Kies jouw keuken

1. Kies jouw keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jou al voor:

Tandarts van Mill
Hoge school van Amsterdam
Copaco
Netherlands Cancer Institute
Kpn
WeTransfer
Petite Amélie
Evenses
Delta Lloyd
Veloretti

Smaakmakende catering voor jouw openingsfeest op locatie

Ga jij een bedrijf of winkel openen? Wat goed! Dat is op zich al iets om trots op te zijn. Maar hoe zorg je er nu voor dat mensen ook na de opening terug blijven komen? Zorg dat ze jouw openingsfeest onthouden. Organiseer een uniek feest met Watertanden als cateraar.

We hebben al vele jaren ervaring op zak bij de grootste en gaafste festivals in Nederland, maar komen nu ook naar jou. Jij regelt een locatie en wij doen de rest. Is dit in Amsterdam, Rotterdam of Assen? Voor ons maakt het niet uit, wij komen naar de locatie die jij wenst.

Open je een bedrijf of winkel? Dan heb je goede catering nodig!

De catering van Watertanden zorgt ervoor dat jouw openingsfeest nog weken het gespreksonderwerp is. Liefde gaat niet voor niets door de maag. Het laatste wat je wilt op zo’n belangrijk evenement is matig eten. Daar wordt niemand vrolijk van, ook wij niet. Daarom serveren wij alleen kwaliteit. Zoals je ook gewend bent als je met zijn allen naar een goed restaurant zou gaan, maar dan bij jou op locatie.

Wij kiezen voor kwaliteit. In zowel onze ingrediënten als onze bereiding. Ter plekke bereiden en serveren wij verse maaltijden en hapjes. Of jij nu kiest voor een lunch, groot diner of kleine hapjes gedurende de dag. Het lekkerste en verse eten bij jou op locatie.

Unieke foodtrucks voor een unieke opening

Ieder bedrijfsfeest is uniek. Iedere organisatie heeft een eigen persoonlijkheid, maar ook ieder evenement is weer anders. Daarom vraagt zo’n uniek evenement ook om uniek eten. Echt vers en duurzaam eten bij jou op locatie bereid.

Naast verse maaltijd is ons eten ook nog eens divers. Kies zelf welke keuken jij wilt serveren. Ga voor barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexican food. Binnen deze verschillende soorten catering bieden we ook nog eens vele gerechten en hapjes aan. Van vegan burgers tot nasi met bergen kroepoek of taco’s. Bekijk het aanbod en laat je inspireren.\r\n

Smaakmakende catering naar jouw smaak

Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020 791 0223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.