Friet en Snacks foodtruck

Friet en Snacks foodtruck

Verse friet op locatie vanuit een van onze toffe Foodtrucks !
Met zorg zoeken wij naar de beste piepers, voorgebakken in de loods, afgebakken bij jou op locatie.

Hoe ziet dat eruit zo'n catering?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

GIN TONIC COCKTAIL
Gratis

GIN TONIC COCKTAIL

1 X POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE TEMPURA GARNALEN
Gratis

PORTIE TEMPURA GARNALEN

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

STEL JOUW CATERING SAMEN !

KIES JOUW FRIET PAKKET

1. KIES JOUW FRIET PAKKET

Waar heb jij zin in? Kies zelf welk pakket we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

MAAK HET SPECIAAL

2. MAAK HET SPECIAAL

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Onze Friet & Snacks Catering paketten

Zij gingen jou al voor:

Gemeente Amsterdam
Delta Lloyd
Tandarts van Mill
Hyundai
Copaco
Gemeente Rotterdam
Project 360
Veloretti
Petite Amélie
Icamat technology

De friet foodtruck voor een uniek event

Ben jij op zoek naar een unieke catering op locatie voor jouw zakelijke evenement of feest? Ben je wel klaar met de slappe friet die vaak wordt verkocht op feesten en events? Dan is het inschakelen van friet foodtruck bij Watertanden zeker een goede keuze! Onze foodtruck is perfect voor iedereen die op zoek is naar verse, kwalitatieve friet en andere lekkere snacks. Lees verder om te ontdekken wat wij te bieden hebben.

Unieke Friet en snacks foodtruck voor jouw evenement

Onze friet foodtruck is een geweldige aanvulling voor ieder evenement, groot of klein, bedrijfsevenement of particulier feest. Wij komen naar de locatie van jouw keuze en bereiden onze heerlijke friet en snacks catering ter plaatse. Zo ben jij verzekerd van vers eten van de hoogste kwaliteit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de bereiding.

Onze verse friet en snacks bij jou op locatie

Wij staan bekend om onze verse friet, die we met veel zorg en toewijding bereiden. Wij werken alleen met de beste aardappelen en kiezen voor duurzame en lokale ingrediënten. Zo kunnen wij garanderen dat wij alleen de beste kwaliteit serveren. Verse warme friet uit de frituur, of lekkere zoete aardappel frietjes?

Naast onze friet bieden wij ook verschillende snacks aan, zoals bitterballen, kroketten en frikandellen. Deze worden allemaal ter plaatse bereid en geserveerd. Of toch liever juicy burgers bij jouw knapperige patatjes? Het kan allemaal!

Stel jouw ideale catering samen

Bij Watertanden Catering geloven we in maatwerk en daarom kan je bij ons jouw eigen catering samenstellen. Jij kiest welke snacks je wilt, wat voor sauzen erbij moeten en welke drankjes wij moeten serveren. Wij denken graag met je mee om zo jouw ideale catering samen te stellen. Of het nu gaat om een klein feestje of een groot evenement, wij zorgen ervoor dat jouw gasten optimaal kunnen genieten van lekker eten.

Watertanden catering maakt van jouw event een onvergetelijke ervaring

Wij zijn beschikbaar voor evenementen door heel Nederland en komen graag naar de locatie van jouw keuze met een of meerdere van onze foodtrucks. Of het nu gaat om een evenement in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of ergens anders in Nederland, wij zijn er voor jou. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zorgen voor de rest.

Heb je nog vragen over onze catering mogelijkheden of wil je meer informatie over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen.