oesters

Tapas catering

Van bitterballen tot zalm blini’s, vanuit een Foodtruck of bedienend personeel op jouw feest, alles is mogelijk.
Borrelplank op maat met heerlijke serranoham, of ga voor de klassieker: borrelgarnituur met grove mosterd.
Perfect voor een indoor borrel op locatie!

Hoe ziet dat eruit zo'n catering?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

HOMEMADE LEMONADE
Gratis

HOMEMADE LEMONADE

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE LOEMPIAS
Gratis

PORTIE LOEMPIAS

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

STEL JOUW CATERING SAMEN!

KIES JOUW TAPAS PAKKET

1. KIES JOUW TAPAS PAKKET

Waar heb jij zin in? Kies zelf welk PAKKET we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

MAAK HET SPECIAAL

2. MAAK HET SPECIAAL

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Onze Tapas catering paketten

TAPAS MEDIUM
Large

Tapas catering

Tapas catering op locatie vanuit een van onze toffe foodtrucks

 • Inclusief toffe foodtruck en gezellige chef !
 • Cava 1 p.p
 • Bier Fris Wijn 5 p.p
 • Borrel Garnituur
 • Loempia
 • Luxe Kaasplank
 • Luxe Charcuterieplank
 • Picknicktafels

v.a.29,95/Persoon

Most choosen package
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Tapas catering Large
BLINI OESTERS COCKTAILS
Extra large

Tapas catering

Tapas catering op locatie vanuit een van onze toffe foodtrucks

 • Inclusief toffe foodtruck en gezellige chef !
 • Cava 1 p.p
 • Bier, Frisdrank en Wijn 3 p.p
 • Cocktails 2 p.p
 • Oesters
 • Arancini’s & Zalm Blini’s
 • Borrelgarnituur
 • Luxe Kaasplank
 • Luxe Charcuterie
 • Picknickbanken & Geluid

v.a.34,95/Persoon

Pakket samenstellen Pakket samenstellen Tapas catering Extra large

Zij gingen jou al voor:

Kpn
Netherlands Cancer Institute
Project 360
Veloretti
Albron
Tandarts van Mill
Hyundai
Evenses
BAM Bouw en Techniek
Quoratio

Tapas catering: genieten van heerlijke Spaanse hapjes

Ben je op zoek naar catering voor bedrijfsevenementen of particuliere feesten? Watertanden catering biedt een unieke tapas catering aan! Met onze grote variëteit aan warme en koude hapjes, kan je jouw gasten verrassen met heerlijke Spaanse gerechten.

Met onze foodtrucks rijden wij naar een door jou gekozen locatie. We bereiden en serveren het eten vanuit onze wagen. Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan nemen wij al het werk van je over. We zetten serveersters in en plaatsen tafels, alles naar jouw wens. Stel jouw ideale smaakmakende catering samen en bekijk wat er mogelijk is. Kan je het niet vinden? Dan kijken we graag met je mee om jouw ideale catering op locatie samen te stellen. Precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw tapas catering bij Watertanden en geniet van heerlijke Spaanse hapjes op jouw volgende evenement!

Tapas buffet op locatie

Ons tapasbuffet wordt op locatie geleverd en opgesteld door ons ervaren cateringteam. Wij bieden verschillende tapas aan, zoals gazpacho, tortilla, croquetas of empanadas. Of je nu kiest voor een volledige maaltijd of juist voor kleine hapjes, onze tapas catering is geschikt voor elke gelegenheid.

Onze gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten en authentieke recepten uit Spanje. Het is onze missie om duurzame en lokale producten te gebruiken voor onze tapas catering. Hierdoor garanderen wij de beste kwaliteit en een smaakvolle ervaring voor jouw gasten.

Unieke tapas catering naar jouw wensen

Je kan gemakkelijk onze tapas catering bestellen. Geef ons aan welke tapas je wilt, welke gerechten het meest geschikt zijn voor jouw feest of zakelijke evenement en het aantal personen. Wij stellen graag een passende offerte voor je op.

Ons cateringteam verzorgt alles tot in de puntjes, van de bereiding tot de presentatie van de gerechten. Zo kan jij genieten van je evenement terwijl wij het werk doen. Als je wilt, kunnen we zelfs serveersters inzetten en tafels plaatsen volgens jouw wensen.

We begrijpen dat het organiseren van een evenement veel werk met zich meebrengt en dat je niet altijd de tijd hebt om alles tot in de puntjes te regelen. Daarom nemen wij graag al het werk voor je uit handen. We bieden een volledige service, van de bereiding van de gerechten tot de presentatie ervan, en zelfs het plaatsen van de tafels en het inzetten van serveersters, alles naar jouw wens.

Tapas catering door heel Nederland

Wij staan klaar om onze tapas catering door heel Nederland te leveren. Of je nu een evenement organiseert in Amsterdam, Rotterdam of een andere stad, wij komen naar jou toe!

We kiezen onze recepten zorgvuldig. Net zo zorgvuldig als onze verse en duurzame ingrediënten. Daardoor kunnen wij garanderen dat we authentiek en vers eten serveren. Sterker nog: zo vers dat we het ter plekke in onze tapas foodtruck maken. Warm, vers, duurzaam en lokaal, wat wil je nog meer?

Wij gaan aan de slag zodat jij kan genieten

Watertanden verzorgt volledige smaakmakende catering. En dan bedoelen we ook echt volledig. Heb jij een toffe locatie? Dan regelen wij de rest! Vers en lokaal eten om niet alleen duurzaam te zijn, maar ook de beste kwaliteit te bieden. Samen met onze leukste cateraars komen bij jouw evenement compleet maken. Jij hoeft alleen je wensen aan ons door te geven, veel meer dan dat hoef je niet te doen.

Alles is mogelijk, je moet het alleen aanvragen. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020-7910223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.