pandan spekkoek

Indonesische Catering

Knoflook, gember & koenjit, onze chefs bereiden authentieke gerechten met heerlijke specerijen.
Van sate tot aan een volledige rijsttafel, heerlijke desserts of een compleet drie gangen menu.
Bij de Indische catering is het voor ons allemaal begonnen, verwacht top gerechtjes uit een sfeervolle Foodtruck.

Hoe ziet dat eruit zo'n catering?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

GIN TONIC COCKTAIL
Gratis

GIN TONIC COCKTAIL

1 X POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE TEMPURA GARNALEN
Gratis

PORTIE TEMPURA GARNALEN

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

Onze Indonesische catering paketten

LOEMPIA SATE RENDANG NASI GORENG
Extra large

Indonesische catering

Indonesische catering geserveerd vanuit een van onze toffe foodtrucks

  • Inclusief toffe foodtruck en gezellige chef !
  • Verse Kipsate
  • Loempia’s
  • Rijsttafel Rendang / Vega Deluxe
  • GadoGado
  • Homemade Icetea
  • Bier Fris Wijn 2 p.p
  • Cocktails 2 p.p
  • Picknickbanken & Geluid

v.a.34,95/Persoon

Pakket samenstellen Pakket samenstellen Indonesische catering Extra large

STEL JOUW CATERING SAMEN

kies jouw indoneische pakket

1. kies jouw indoneische pakket

Waar heb jij zin in? Kies zelf welk pakket we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jou al voor:

Hyundai
Veloretti
WeTransfer
Petite Amélie
Icamat technology
Delta Lloyd
Hoge school van Amsterdam
Netherlands Cancer Institute
Tata Steel
Evenses

Indonesisch catering op locatie

Zoek je een unieke cateraar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen? Watertanden catering biedt naast de vele andere keukens een uniek concept: Indonesisch eten geserveerd vanuit onze foodtrucks. Voor zowel een zakelijk evenement als particulier feest kan je erop rekenen dat onze Indonesische catering de kers op de taart is. Watertanden serveert uitsluitend verse, duurzame en authentieke gerechten. Smaakmakende catering om ervoor te zorgen dat gasten het nog lang over jouw evenement hebben.

Misschien ken je ons al wel van ons concept: Mister Makan. Heb jij al eens kunnen proeven van onze heerlijke Indonesische hapjes op bijvoorbeeld Mysteryland of Lowlands? Of misschien heb je onze foodtrucks al door Amsterdam, Rotterdam of andere plekken zien rondrijden. Nu kan jij onze unieke Indonesische foodtrucks inschakelen om het eten op jouw event onvergetelijk maken.

Indonesisch cateraar

Bij Watertanden hebben we een doel: jouw evenement tot een onvergetelijk event maken met smaakmakend eten. Onderdeel daarvan is dat jij achterover mag zitten om te genieten van het unieke feest. Wij nemen de volledige catering uit handen en verzorgen van a tot z het eten op jouw event. Dan kan jij samen met je gasten genieten van het toffe event dat je hebt neergezet.

Authentieke Indonesische gerechten

Indonesisch eten dat er niet alleen goed uitziet? Watertanden biedt een totaalpakket voor Indisch eten. We zetten als cateraar de meest authentieke Indo gerechten neer om echt van te genieten. Van saté met nasi tot een volledige rijsttafel. Met een flinke lading kroepoek of liever toch een broodje (vegan) kip. Watertanden is de cateraar die het allemaal kan serveren.

Mister Makan Foodtruck

De Mister Makan foodtruck reist al een tijd stad en land af om de tofste festivals te voorzien van smaakmakende catering. Toch willen we iedereen de mogelijkheid geven om van onze unieke Indo maaltijden te genieten. Gelukkig kunnen we dat doen! Schakel Watertanden in als cateraar en dan staan wij waar dan ook in Nederland voor je deur.

Jij bepaalt zelf hoe jouw ideale catering eruit ziet. Kies voor de Indonesische keuken en kies je extra’s. Je kan kiezen voor het aantal personen, extra tafels, extra serveersters en nog veel meer. Zo stemmen we samen de catering op locatie af op jouw unieke situatie. Als jij zorgt voor een toffe locatie, zorgen wij voor het lekkerste Indische eten en natuurlijk de beste service. Een ervaren cateraar om jouw event onvergetelijk te maken.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op! Samen komen we tot de meest unieke oplossingen die volledig inspelen op jouw wensen. Watertanden gaat verder dan alleen lekker eten, we ontzorgen je volledig. Dan hoef jij alleen nog te genieten.