picanha graangevoerd

BBQ CATERING

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

Video afspelen

BBQ catering op locatie

Als je op zoek bent naar catering voor jouw bedrijfsevenement of privéfeest, is een BBQ-catering een perfecte optie om jouw gasten van heerlijk eten te voorzien. Watertanden Catering is een cateringbedrijf dat BBQ-catering in heel Nederland verzorgt. Wij bieden unieke en verse catering voor elk type evenement en elke groepsgrootte.

Met onze foodtrucks rijden wij naar een door jou gekozen locatie. We bereiden en serveren het eten vanuit onze wagen. Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan nemen wij al het werk van je over. We zetten serveersters in en plaatsen tafels, alles naar jouw wens. Stel jouw ideale smaakmakende catering samen en bekijk wat er mogelijk is. Kan je het niet vinden? Dan kijken we graag met je mee om jouw ideale catering op locatie samen te stellen. Precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze BBQ catering paketten

bbq catering
Extra large

BBQ catering

BBQ Catering op locatie MET BBQ SMOKER

  • Kalf Spareribs Halal
  • Picanha Graangevoerd
  • Brioche Pulled Chicken
  • Aardappel Salade
  • BBQ Kipspies
  • Stokbrood Kruidenboter & Coleslaw
  • Homemade Lemonade
  • Homemade Cheesecake
  • Bier frisdrank Wijn 2 P.P

v.a.36,95/Persoon

Pakket samenstellen Pakket samenstellen BBQ catering Extra large

Zij gingen jou al voor:

Delta Lloyd
BATENBURG
Hyundai
Kpn
Tata Steel

Hoe werkt het?

Kies een keuken

1. Kies een keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

Voeg extra’s toe

2. Voeg extra’s toe

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Catering samenstellen

BBQ catering op maat

Bij Watertanden Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en we streven ernaar om aan jouw persoonlijke wensen te voldoen. Of je nu een BBQ-catering voor 50 of 500 personen wilt, wij hebben alles in huis om jouw feest of zakelijke evenement tot een succes te maken.

Onze catering op locatie is inclusief het gebruik van een professionele BBQ, verse ingrediënten, borden, bestek en servetten. We hebben een breed scala aan vlees- en visgerechten om uit te kiezen, waaronder heerlijke spareribs, kipfilets, steaks en zalm. Daarnaast bieden wij ook vegetarische opties, zodat jouw vegetarische gasten ook kunnen genieten van de BBQ-ervaring.

We kiezen onze recepten zorgvuldig. Net zo zorgvuldig als onze verse en duurzame ingrediënten. Daardoor kunnen wij garanderen dat we authentiek en vers eten serveren. Sterker nog: zo vers dat we het ter plekke in onze BBQ foodtruck maken. Warm, vers, duurzaam en lokaal, wat wil je nog meer?

Wij gaan aan de slag zodat jij kan genieten

Bij Watertanden Catering doen wij er alles aan om jouw BBQ-catering op rolletjes te laten lopen. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het evenement. Onze professionele cateraars bereiden het eten ter plekke en serveren het aan jouw gasten, zodat iedereen kan genieten van de heerlijke geuren en smaken van de BBQ.

Dan kan jij tussen je gasten genieten van het de onvergetelijke ervaring. Een evenement om het daarna samen nog lange tijd over te hebben. Waar veel wordt gelachen en natuurlijk lekker gegeten. Daar gaan we samen voor zorgen!

Watertanden staat klaar voor elk event

Op zoek naar goed en vers eten voor een zakelijk event? Of liever iets dat past bij een particulier feest? Dat is mogelijk met onze BBQ. Jij vertelt ons wat je nodig hebt en daarna gaan we aan het werk. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, waar je trek in hebt en wat je gasten wilt bieden. Dan zetten we samen jouw ideale evenement neer.

We staan door heel Nederland voor je klaar. Een event in Amsterdam, Rotterdam of toch liever in Assen? Wij komen naar jouw gewenste locatie. In de tuin, op kantoor of op een gaaf evenemententerrein, jij bepaalt!

Alles is mogelijk, je moet het alleen aanvragen. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020-7910223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.