COCKTAIL EMPANADAS TACO CHURROS

Mexicaanse foodtruck

Bij Mexico denk je aan sombrero’s, felle kleuren en verse taco’s!

We bieden kraakverse nacho’s, lekkere churros & empanada’s uit de oven!

Wil jij ontzorgt worden dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijke Mexican catering!

HOE ZIET DAT ERUIT ZO'N CATERING?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

GIN TONIC COCKTAIL
Gratis

GIN TONIC COCKTAIL

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE TEMPURA GARNALEN
Gratis

PORTIE TEMPURA GARNALEN

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

STEL JOUW CATERING SAMEN!

Kies JOUW MEXICAN PAKKET

1. Kies JOUW MEXICAN PAKKET

Waar heb jij zin in? Kies zelf welk pakket we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

MAAK HET SPECIAAL

2. MAAK HET SPECIAAL

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Onze Mexican food catering paketten

COCKTAIL EMPANADAS TACO CHURROS
Extra large

Mexican food catering

Super Taco & Empanada catering uit een van onze toffe foodtrucks

  • Inclusief toffe foodtruck en gezellige chef !
  • Loaded Nachos
  • Watermelon Feta Salade
  • Taco Kip & Vega
  • Empanada
  • Churros
  • Homemade Icetea
  • Bier Fris Wijn 2 p.p
  • Watermelon Cocktail 2 p.p
  • Picknickbanken & Geluid

v.a.34,95/Persoon

Pakket samenstellen Pakket samenstellen Mexican food catering Extra large

Zij gingen jou al voor:

Project 360
Quoratio
Copaco
Netherlands Cancer Institute
Gemeente Rotterdam
Petite Amélie
Hoge school van Amsterdam
Icamat technology
Tandarts van Mill
Albron

Mexicaans foodtruck op locatie

Ben je opzoek zijn naar unieke Mexican food catering met heerlijk eten? Watertanden catering staat voor je klaar. We zijn een cateringbedrijf dat smaakmakende catering organiseert voor bedrijfsevenementen en particuliere feesten door heel Nederland.

Met onze Mexicaanse foodtruck rijden wij naar een door jou gekozen locatie. We bereiden en serveren het eten vanuit onze wagen. Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan nemen wij al het werk van je over. We zetten serveersters in en plaatsen tafels, alles naar jouw wens. Stel jouw ideale smaakmakende catering samen en bekijk wat er mogelijk is. Kan je het niet vinden? Dan kijken we graag met je mee om jouw ideale catering samen te stellen. Precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Heerlijk Mexicaans eten

Als je op zoek bent naar een uniek evenement, dan is de Mexican foodtruck van Watertanden de perfecte keuze. Vanuit onze foodtrucks serveren we verse, duurzame en lokale hapjes en maaltijden. Wij bieden een breed scala aan gerechten, zoals heerlijke nacho’s, taco’s, empanadas en andere hapjes en tapas. Onze authentieke Mexicaanse hapjes zullen jouw gasten doen watertanden.

Naast het heerlijke eten nemen wij ook de volledige catering uit handen. Wij regelen tafels en serveersters om een unieke ervaring te bieden. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de catering en kun je volop genieten van het evenement.

Unieke Mexican foodtruck

Onze Mexicaanse foodtruck is uniek en zal jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Wij bereiden en serveren vers en duurzaam eten vanuit onze foodtruck. Of je nu op zoek bent naar de meest populaire gerechten of naar gezonde of vegetarische opties, wij hebben voor elk wat wils.

Mexicaans eten voor elk event

Of het nu gaat om zakelijke evenementen of particuliere feesten, Watertanden Catering staat voor je klaar. Wij komen door heel Nederland op locatie de catering verzorgen. We hebben al veel ervaring met onze Mister Makan en Bada Bing Burgers op festivals, maar nu kan ook jij ons inschakelen. Wij passen ons aan naar jouw wensen om een onvergetelijke ervaring te bieden.

Watertanden maakt jouw evenement onvergetelijk

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Watertanden Catering en onze Mexicaanse foodtruck? Neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we tot de meest unieke oplossingen die volledig inspelen op jouw wensen. Watertanden gaat verder dan alleen lekker eten, we ontzorgen je volledig. Dan hoef jij alleen nog maar te genieten van het eten en het evenement.

Alles is mogelijk, je moet het alleen aanvragen. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via ** of mail naar info@watertanden.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.