kroket-frikandel-broodjes-fruitsappen

Broodjes foodtruck

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

Video afspelen

Verse belegde broodjes uit onze foodtruck

Bij Watertanden Catering begrijpen we dat catering meer is dan alleen lekker eten. Het gaat om de totale beleving en het gevoel dat jouw gasten krijgen. Wij bieden een unieke cateringervaring waarbij de smaak en presentatie van het eten centraal staan. Onze foodtrucks komen op locatie om heerlijke gerechten te bereiden en te serveren. Wij nemen graag al het werk uit handen, inclusief het inzetten van serveersters en het opzetten van tafels.

Onze Broodjes catering paketten

Zij gingen jouw al voor:

Delta Lloyd
BATENBURG
Hyundai
Kpn
Tata Steel

Hoe werkt het?

Kies een keuken

1. Kies een keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

Voeg extra’s toe

2. Voeg extra’s toe

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Catering samenstellen

Verse en heerlijke broodjes

Of je nu een zakelijk evenement organiseert of een particulier feestje geeft, verse belegde broodjes zijn altijd een goed idee. Bij Watertanden bieden we diverse belegde broodjes catering aan. Denk aan brood met carpaccio, gerookte zalm, oude kaas of gezond beleg. Daarnaast hebben we ook luxe sandwiches en wraps met verschillende vullingen. Alles wordt vers bereid met de beste ingrediënten en op smaak gebracht met huisgemaakte sauzen en dressings. Vanuit onze foodtruck verzorgen wij op locatie de lekkerste maaltijden.

We kiezen onze recepten zorgvuldig. Net zo zorgvuldig als onze verse en duurzame ingrediënten. Daardoor kunnen wij garanderen dat we authentiek en vers eten serveren. Sterker nog: zo vers dat we het ter plekke in onze foodtruck maken. Warm, knapperig, vers, duurzaam en lokaal, wat wil je nog meer?

Originele Broodjes foodtruck op jouw event

Wij reizen door heel Nederland om iedereen van een onvergetelijke ervaring te voorzien. Of het nu gaat om een groot evenement of een klein feestje, jij bepaalt de locatie en wij komen naar jou toe. Onze trucks zijn origineel en passen bij elke gelegenheid. Je kunt ons vinden op beurzen, festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en meer.

Unieke broodjes catering voor een onvergetelijke ervaring

Ben je op zoek naar een unieke cateringervaring met verse en heerlijke broodjes uit onze foodtruck? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jouw perfecte menu samen te stellen en jouw specifieke wensen te realiseren. Zo ben je verzekerd van smaakvolle catering op maat.

Naast het heerlijke eten nemen wij ook de volledige catering uit handen. Wij regelen tafels en serveersters om een unieke ervaring te bieden. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de catering op locatie en kun je volop genieten van het evenement.

Watertanden staat klaar voor alle evenementen

Heb je vragen over onze belegde broodjes of wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale catering. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer ** of stuur een mail. We kijken er naar uit om van jou te horen en samen een onvergetelijk evenement neer te zetten met onze heerlijke belegde broden.

Catering samenstellen