corona-bucket

Op zoek naar een congres catering?!

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

HOE WERKT DAT ZO'N FOODTRUCK ?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

HOMEMADE LEMONADE
Gratis

HOMEMADE LEMONADE

1 X DARTBORD VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 79,95
Gratis

1 X DARTBORD VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 79,95

PORTIE LOEMPIAS
Gratis

PORTIE LOEMPIAS

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

stel jouw catering samen !

Kies jouw keuken

1. Kies jouw keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jouw al voor:

Project 360
Hoge school van Amsterdam
Tandarts van Mill
WeTransfer
Kpn
Quoratio
Netherlands Cancer Institute
Tata Steel
Veloretti
Albron

Maak je congres compleet met een ervaren cateraar

Wil je graag dat al je gasten onder indruk zijn van het congres dat jij organiseert? Dan moet je zeker Watertanden inschakelen als cateraar voor jouw zakelijke event. Met jarenlange ervaring op zak weet je zeker dat wij in huis hebben wat jij zoekt. Samen slaan we de handen ineen om een tof en uniek event neer te zetten.

Maak van jouw zakelijke event een feest waar iedereen het achteraf nog over heeft. Verras je gasten met een unieke ervaring. Wij komen met onze foodtrucks jouw zakelijke evenement compleet maken. Niet alleen lekker eten, maar ook iets om over naar huis te schrijven. In Amsterdam en Rotterdam, maar ook ver daarbuiten, wij staan klaar waar jij dat wilt!

Onze unieke foodtrucks op jouw congres

Opvallen doen we zeker. Door onze unieke foodtruck weten jouw gasten precies waar ze het lekkerste eten kunnen scoren. We bieden naast lekker eten namelijk ook een unieke ervaring. Het is niet iedere week dat je zo’n toffe foodtruck op je evenement hebt staan. Wij zijn een persoonlijke en creatieve cateraar. Met deze formule bieden we jou en je gasten een onvergetelijke ervaring. Dit doen we al lange tijd op alle bekende festivals, maar nu komen we ook naar jou!

Catering op maat voor elk soort event

Wil je eens wat anders dan het gemiddelde evenement? Kies bij Watertanden voor de catering op locatie die jij echt lekker vindt. Vanuit onze verschillende foodtrucks serveren wij diverse keukens. Kies voor barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexican food. Pas bij ieder evenement de keuken aan naar de ervaring die jij gasten wilt bieden. Met onze unieke catering geven we gasten een onvergetelijke ervaring.

Daar houdt het echter niet op! Watertanden gaat nog een stap verder. Jij bepaalt namelijk ook welke extra’s jij belangrijk vindt. Moeten er tafels komen en wil je extra serveersters? Geen probleem, wij gaan het regelen. We nemen catering op maat erg serieus en niets is te gek.

Congres catering in Amsterdam en ver daarbuiten

We staan door heel Nederland voor je klaar. Een event in Amsterdam, Rotterdam of toch liever in Assen? Wij komen naar jouw gewenste locatie. In de tuin, op kantoor of op een gaaf evenemententerrein, jij bepaalt!

Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020 791 0223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale cateraar samen.