Catering Amsterdam

Catering Amsterdam

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

Catering samenstellen
Foodtruck

Unieke catering in Amsterdam door Watertanden

Ben je op zoek naar goede catering voor je evenement of feest in Amsterdam? Dan zit je bij Watertanden op de juiste plek! Met meer dan tien jaar ervaring in catering voor festivals en evenementen door heel Nederland, hebben wij alles in huis om jouw evenement compleet te maken.

Laat je gasten genieten van een onvergetelijk event met lokaal en duurzaam eten. Kies de keuken die bij jouw event past. Zo wordt jouw zakelijke evenement of particuliere feest in Amsterdam het event waar iedereen het over heeft.

Verse maaltijden en heerlijke gerechten

Bij Watertanden catering draait alles om lekker eten. Ons menu is gevuld met verse maaltijden en heerlijke gerechten, bereid met lokale en duurzame ingrediënten. Of je nu op zoek bent naar een compleet diner, een buffet, of gewoon lekkere broodjes voor de lunch, wij hebben het allemaal.

Zij gingen jouw al voor:

Kpn
Hoge school van Amsterdam
Evenses
Hyundai
Project 360
Veloretti
Petite Amélie
Copaco
Delta Lloyd
WeTransfer

Hoe werkt het?

Kies een keuken

1. Kies een keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

Voeg extra’s toe

2. Voeg extra’s toe

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Catering samenstellen

Volledig verzorgde catering in Amsterdam

Onze catering wordt volledig verzorgd op locatie, zodat jij achterover kunt leunen en kunt genieten van je feest of evenement. Of je nu een kleine bijeenkomst hebt of een groot evenement met honderden gasten, wij kunnen alles verzorgen. Zowel achter de schermen als daarvoor zorgen wij van a tot z voor een onvergetelijk evenement. We passen onze catering aan op jouw wensen. Zo maken we het plaatje compleet en hoef jij alleen te genieten.

Verschillende keukens voor ieder evenement in Amsterdam

Bij Watertanden Catering hebben we verschillende keukens beschikbaar, zodat je altijd de perfecte catering kunt kiezen voor jouw evenement. Of je nu houdt van barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexicaans eten, wij hebben het allemaal.

Onze foodtrucks zijn volledig uitgerust om op iedere locatie te kunnen bereiden. Zo wordt jouw feest of evenement een unieke ervaring waar iedereen nog lang over na zal praten. Maak van jouw evenement een feest waar iedereen het achteraf nog over heeft. Verras je collega’s, vrienden of familie met een unieke ervaring. Wij komen met onze foodtrucks jouw event in Amsterdam compleet maken. Niet alleen lekker eten, maar ook iets om over naar huis te schrijven.

Catering op locatie in Amsterdam

Bij Watertanden Catering doen we er alles aan om jouw evenement in Amsterdam compleet te maken. Of je nu een zakelijk evenement of particulier feest organiseert, wij kunnen alles verzorgen. Van het menu tot de aankleding, wij passen alles aan op jouw wensen.

En met onze volledig verzorgde catering op locatie hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij nemen het zware werk uit handen, zodat jij kunt genieten van je feest of evenement.

Catering samenstellen