burgers-wedges

Van jouw personeelsfeest een succes maken?!

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

HOE WERKT DAT ZO'N FOODTRUCK ?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

GIN TONIC COCKTAIL
Gratis

GIN TONIC COCKTAIL

POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF!
Gratis

POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF!

PORTIE TEMPURA GARNALEN
Gratis

PORTIE TEMPURA GARNALEN

STATAFELS & PICKNICBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICBANKEN

stel jouw catering samen !

Kies jouw keuken

1. Kies jouw keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jou al voor:

Tata Steel
WeTransfer
Gemeente Rotterdam
Icamat technology
Project 360
Tandarts van Mill
Evenses
Delta Lloyd
Hyundai
Quoratio

Personeelsfeest op eigen locatie

Ben jij aangewezen om het volgende personeelsfeest te organiseren? Zorg dan dat het een feest wordt dat niemand vergeet. Schakel Watertanden in als cateraar om jouw event naar een hoger niveau te tillen. We hebben al vele jaren ervaring op zak bij de grootste en gaafste festivals in Nederland, maar komen nu ook naar jou. Jij regelt een locatie en wij doen de rest. Is dit in Amsterdam, Rotterdam of Assen? Voor ons maakt het niet uit, wij komen naar de locatie die jij wenst.

Geniet van het personeelsfeest tussen alle collega’s. Vooraf geef jij je wensen aan en daarna kan jij achterover zitten. Wij nemen het werk over zodat jij kan genieten van het feest. Het gaafste evenement van de eeuw? Jij kan het weten, want je hoeft geen minuut te missen.

Unieke foodtrucks voor een uniek personeelsfeest

Ieder bedrijfsfeest is uniek. Iedere organisatie heeft een eigen persoonlijkheid, maar ook ieder evenement is weer anders. Daarom vraagt zo’n uniek evenement ook om unieke catering. Echt vers en duurzaam eten bij jou op locatie bereid.

Hoe we dat zo vers bereiden? Daar komen onze unieke foodtrucks aan te pas. Vanuit onze foodtrucks bereiden en maken en serveren wij ter plekke op jouw dag al het eten. Vers en lokaal eten om niet alleen duurzaam te zijn, maar ook de beste kwaliteit te bieden. De lekkerste sate of hamburger warm van de grillplaat. Het kan allemaal!

Overheerlijk eten voor een onvergetelijk personeelsfeest

Het laatste wat je wilt op een bedrijfsevenement is matig eten. Daar wordt niemand vrolijk van, ook wij niet. Daarom serveren wij alleen kwaliteit. Zoals je ook gewend bent als je met zijn allen naar een goed restaurant zou gaan, maar dan bij jou op locatie.

Kies zelf waar je gasten en jij trek in hebben. Zouden je collega’s genieten van goede burgers met een flinke lading friet of gaan jullie voor taco’s? Kleine hapjes, een volledige maaltijd of een goede lunch? Stem onze heerlijke gerechten af op jouw feest. Verzorg je gasten een onvergetelijke ervaring op kantoor, een evenemententerrein of bij jou thuis in de tuin. Wij komen zorgen voor heerlijk eten. Liefde gaat niet voor niets door de maag.\r\n

Stel jouw ideale catering samen

Naast verse maaltijd is ons eten ook nog eens divers. Kies zelf welke keuken jij wilt serveren. Ga voor barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexican food. Binnen deze verschillende soorten catering bieden we ook nog eens vele gerechten en hapjes aan. Van vegan burgers tot nasi met bergen kroepoek of taco’s. Bekijk het aanbod en laat je inspireren.

Maar daar houdt het niet op. Watertanden gaat nog een stap verder in het creëren van jouw ideale catering. Jij bepaalt namelijk ook wat jij verder belangrijk vindt. Wil jij gezellige cateraars die jouw gasten bedienen? Of een plein vol tafels waar je gasten neerstrijken om te genieten van hun maaltijden. Wij gaan het regelen.

Smaakmakende catering naar jouw smaak

Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020 791 0223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.