cheeseburger

super toffe nieuwsjaarsborrel?!

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

HOE WERKT DAT ZO'N FOODTRUCK ?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

GIN TONIC COCKTAIL
Gratis

GIN TONIC COCKTAIL

POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF!
Gratis

POLAROID CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF!

PORTIE TEMPURA GARNALEN
Gratis

PORTIE TEMPURA GARNALEN

STATAFELS & PICKNICBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICBANKEN

stel jouw catering samen !

Kies jouw keuken

1. Kies jouw keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jou al voor:

Petite Amélie
Tandarts van Mill
Tata Steel
Quoratio
Veloretti
WeTransfer
Netherlands Cancer Institute
Gemeente Rotterdam
Hyundai
Evenses

Smaakmakende catering bij jouw nieuwjaarsborrel op locatie

Maak jouw nieuwjaarsborrel compleet met unieke catering op jouw locatie. Jij kiest een locatie en wij reizen door heel Nederland naar de mooiste plekken. We hebben al jarenlange ervaring met catering op de grootste festivals, maar nu komen we ook naar jou. Of je nu een nieuwjaarsborrel organiseert in Amsterdam, Rotterdam of Assen.

Kies zelf welke keuken jij en je gasten lekker vinden en kies alle extra’s die jij belangrijk vindt. Stel direct jouw ideale catering samen of doe inspiratie op van de mogelijkheden. Geef je wensen aan ons door en wij zorgen dat we het voor je organiseren.

Maak van jouw nieuwjaarsborrel een onvergetelijke ervaring

Natuurlijk wil jij er voor zorgen dat jouw gasten tijdens de netwerkborrel elkaar goed leren kennen. Al wil je daarnaast ook dat ze jouw event onthouden als een unieke ervaring. Daar kunnen we voor zorgen! We komen met onze unieke foodtrucks komen op jouw gewenste locatie staan. Dan bereiden én serveren we het lekkerste, verse eten vanuit onze trucks. Op die manier bieden we jou en je gasten een unieke ervaring.

Echt vers eten van de beste kwaliteit

Vers en lokaal eten om niet alleen duurzaam te zijn, maar ook de beste kwaliteit te bieden. Bij Watertanden kiezen we in ieder onderdeel van het proces voor de beste kwaliteit. We kopen de producten lokaal in en bereiden alles vers bij jou op locatie. Vanuit onze foodtrucks bereiden en serveren we ter plekke de lekkerste maaltijden. Daardoor zijn warme maaltijden ook echt warm, en verse ingrediënten echt vers.

Bepaal zelf hoe de catering er bij jouw event uitziet

Kies zelf welke keuken jij wilt serveren. Bekijk het aanbod en laat je inspireren. Ga voor barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexican food. Voeg jouw extra’s toe en wij zorgen voor de rest. We serveren vanuit onze unieke foodtrucks om de ervaring compleet te maken. Zowel particulier of zakelijk, voor personeelsfeesten of jouw verjaardag, alles is mogelijk! Maak ieder event uniek met onze veelzijdige keukens en foodtrucks.

Stel smaakmakende catering samen voor jouw nieuwjaarsborrel

Stel direct jouw ideale cateraar samen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan zorgen wij dat jouw event onvergetelijk wordt. Unieke wensen om echt een ervaring neer te zetten? Stel je vraag via de telefoon op *** of mail naar info@watertanden.nl. Wij staan door heel Nederland voor je klaar. Niets is te gek en we kijken graag hoe we jouw evenement het mooiste maken!