Catering op locatie

Catering op locatie

Bij Watertanden geloven we in de beste foodtrucks en persoonlijke service, waar dan ook.
team van ervaren koks streven ernaar om van elk gerechtje een feestje te maken, met zorgvuldig samengestelde menu’s die voldoen aan de hoogste normen.

ZO'N FOODTRUCK HOE WERKT DAT?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

GIN TONIC COCKTAIL
Gratis

GIN TONIC COCKTAIL

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95
Gratis

1 X INSTAX CAMERA VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 129,95

PORTIE TEMPURA GARNALEN
Gratis

PORTIE TEMPURA GARNALEN

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

Hoe werkt het?

Kies jouw keuken!

1. Kies jouw keuken!

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

Voeg extra’s toe!

2. Voeg extra’s toe!

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan!

3. Vraag aan!

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Zij gingen jouw al voor:

Tandarts van Mill
Veloretti
Evenses
Tata Steel
Gemeente Amsterdam
Gemeente Rotterdam
Kpn
Quoratio
Petite Amélie
Albron

Catering op locatie door heel Nederland

Watertanden Catering biedt een unieke ervaring voor ieder evenement. Met onze gave foodtrucks komen bij de catering bij jou op locatie verzorgen. Van noord tot zuid, door heel Nederland staan wij klaar voor een onvergetelijke dag. Met onze foodtrucks reizen wij heel het land af om met verschillende keukens het feest compleet te maken.

Laat je gasten genieten van een onvergetelijk event met lokaal en duurzaam eten. Kies de keuken die bij jouw event past. Zo wordt jouw zakelijke evenement of particuliere feest het event waar iedereen het over heeft.

Volledig verzorgde catering op locatie

Wil je echt kunnen genieten van je eigen event? Laat Watertanden het zware werk uit handen nemen zodat jij achterover kunt zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen aan ons door te geven. Laat ons weten welke keuken je wilt laten serveren en welke extra’s je wilt. Heb je andere suggesties of wensen? Geef dat vooral aan ons door. Samen gaan we voor een unieke ervaring voor jou en je gasten.

Zowel achter de schermen als daarvoor zorgen wij van a tot z voor een onvergetelijk evenement. We passen onze catering aan op jouw wensen. Zo maken we het plaatje compleet en hoef jij alleen te genieten.

Unieke catering op locatie voor een zakelijk evenement

Maak van jouw zakelijke evenement een event waar iedereen het achteraf nog over heeft. Verras je werknemers of collega’s met een unieke ervaring. Wij komen met onze foodtrucks jouw zakelijke evenement compleet maken. Niet alleen lekker eten, maar ook iets om over naar huis te schrijven. In Amsterdam en Rotterdam, maar ook ver daarbuiten, wij staan klaar waar jij dat wilt!

Catering op locatie voor een uniek particulier feest

Ook voor particuliere feesten staat Watertanden kaar. Wij komen bij jou op locatie het feest naar een hoger niveau tillen. Liefde gaat door de maag en met ons eten maak je er een onvergetelijk feest van. Laat je vrienden of familie genieten van smaakmakende catering. Vanuit onze foodtrucks serveren wij duurzaam en vers eten om zo een unieke ervaring te bieden op ieder feest. Wij komen door heel Nederland jouw feest compleet maken met het lekkerste eten. Precies zoals jij dat wilt.

Kies jouw ideale keuken

Vorige keer frietjes geserveerd en nu wel toe aan wat nieuws? Of wil je eens wat anders dan het gemiddelde evenement? Kies bij Watertanden voor de catering op locatie die jij echt lekker vindt. Vanuit onze verschillende foodtrucks serveren wij diverse keukens. Kies voor barbecue, tapas, Indonesisch, hamburgers of Mexican food. Pas bij ieder evenement de keuken aan naar de ervaring die jij gasten wilt bieden. Met onze unieke catering geven we gasten een onvergetelijke ervaring.

Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020-7910223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.

Catering samenstellen