empanadas kip

Mexican food catering

Bij Mexico denk je aan sombrero’s, felle kleuren en verse taco’s!
We bieden kraakverse nacho’s, lekkere churros & empanada’s uit de oven!
Wil jij ontzorgt worden dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijke Mexican catering!

Hoe ziet dat eruit zo'n catering?!?
Foodtruck

BIJ ELKE NIEUWE CATERING OPDRACHT KRIJGT U AL DEZE ITEMS GRATIS

FOODTRUCK CATERINGDEAL

LICHT & GELUID
Gratis

LICHT & GELUID

HOMEMADE LEMONADE
Gratis

HOMEMADE LEMONADE

1 X DARTBORD VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 79,95
Gratis

1 X DARTBORD VOOR HET HELE BEDRIJF! TWV 79,95

PORTIE LOEMPIAS
Gratis

PORTIE LOEMPIAS

STATAFELS & PICKNICKBANKEN
Gratis

STATAFELS & PICKNICKBANKEN

Bekijk onze Foodtruck deal

Hoe werkt het?

Kies jouw MEXICAN pakket

1. Kies jouw MEXICAN pakket

Waar heb jij zin in? Kies zelf welk pakket we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

maak het speciaal

2. maak het speciaal

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Onze Mexican food catering paketten

COCKTAIL EMPANADAS TACO CHURROS
Extra large

Mexican food catering

Super Taco & Empanada catering uit een van onze toffe foodtrucks

  • Inclusief toffe foodtruck en gezellige chef !
  • Loaded Nachos
  • Watermelon Feta Salade
  • Taco Kip & Vega
  • Empanada
  • Churros
  • Homemade Icetea
  • Bier Fris Wijn 2 p.p
  • Watermelon Cocktail 2 p.p
  • Picknickbanken & Geluid

v.a.34,95/Persoon

Pakket samenstellen Pakket samenstellen Mexican food catering Extra large

Zij gingen jou al voor:

Hyundai
Quoratio
WeTransfer
Veloretti
Tandarts van Mill
Delta Lloyd
BAM Bouw en Techniek
Gemeente Amsterdam
Evenses
Petite Amélie

Mexicaans catering op locatie

Heb je een keer zin in taco’s? Of kies jij toch voor onze verse empanada’s? Dan wil je gasten ook geen half koude friet voorschotelen, toch? Precies, wij ook niet. Pak het goed aan en organiseer een onvergetelijk evenement. Met de Mexicaanse gerechten van Watertanden catering, wordt jouw event dat ene feest waar iedereen het nog weken over heeft. We werken uitsluitend met verse en duurzame ingrediënten. Maar daar stoppen we niet. Naast het lekkerste dat je ooit hebt geproefd, nemen wij van a tot z de catering uit handen. We regelen tafels en serveersters om een unieke ervaring te bieden.

Heerlijke Mexicaanse streetfood

Zet een echt uniek event neer met Watertanden als cateraar. Kies voor onze Mexicaanse keuken en wij serveren authentieke gerechten. Met onze unieke streetfood foodtrucks komen wij op de locatie waar jij ons wenst. Vanuit onze Mexicaans foodtruck serveren wij verse, duurzame en lokale hapjes en maaltijden. Bied je gasten de lekkerste nacho’s, taco’s, empanada’s of andere hapjes en tapas. Authentieke Mexicaanse hapjes of jouw feest of zakelijke event.

Al zijn heerlijke maaltijden niet het enige dat Watertanden te bieden heeft. Geniet van je rust terwijl wij de volledige en snelle catering organiseren. Wij regelen tafels en cateraars naar wens. Het enige wat jij nog hoeft te doen is tussen je gasten genieten van het moment. Voor zowel zakelijke evenementen als particuliere feesten staan wij met onze foodtrucks klaar.

Unieke Mexicaans foodtruck

Organiseer dat ene evenement waar iedereen het nog weken over heeft. Schakel Watertanden in en laat onze unieke Mexicaanse foodtruck jouw event naar een hoger niveau tillen. Kwalitatieve hapjes of volledige maaltijden om voor een onvergetelijke ervaring te zorgen. Vanuit onze foodtrucks bereiden en serveren wij vers en duurzaam eten. De meest populaire of eventueel gezonde of vegetarische maaltijden staan voor je klaar.

Mexicaans eten voor elk event

Van zakelijke evenementen tot particuliere feesten, schakel Watertanden in als cateraar. Wij komen door heel Nederland de catering op locatie verzorgen. Dit doen we met onze Mister Makan en Bada Bing Burgers al lange tijd voor festivals, maar nu kan ook jij ons inschakelen. Wij passen ons aan naar jouw wensen om echt een onvergetelijke ervaring te bieden. Dat geeft jou de tijd om samen met je gasten te genieten van de streetfood en de ervaring.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op! Samen komen we tot de meest unieke oplossingen die volledig inspelen op jouw wensen. Watertanden gaat verder dan alleen lekker eten, we ontzorgen je volledig. Dan hoef jij alleen nog te genieten. Bekijk de keukens en extra opties of schakel ons direct in.