Festival Catering

Festival Catering

Bij Watertanden geloven wij in unieke catering waar het water je van in de mond loopt.
We bieden een smaakmakende ervaring voor gasten met onze foodtrucks en het lekkerste eten.
Kies een keuken en stel jouw ideale catering samen. Dan komen wij op jouw locatie zorgen voor een onvergetelijk event!

Catering samenstellen

Huur onze unieke foodtrucks in voor jouw festival

Als je een onvergetelijke ervaring organiseert, mogen de foodtrucks van Watertanden niet ontbreken. Onze foodtrucks bereiden en serveren het lekkerste, verse eten. Warm van de gril en met een unieke uitstraling. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement nog weken het onderwerp van gesprek is. Je kunt tussen je gasten genieten van het eten en de gezelligheid. Wij nemen de rest van je over!

Onze foodtrucks verzorgen al jaren de lekkerste maaltijden op de grootste festivals zoals Mysteryland en LowLands. Maar we willen jou en je gasten deze ervaring niet onthouden. Daarom komen we nu ook met onze foodtrucks bij jou op locatie door heel Nederland.

Zij gingen jouw al voor:

Delta Lloyd
BATENBURG
Hyundai
Kpn
Tata Steel

Hoe werkt het?

Kies een keuken

1. Kies een keuken

Waar heb jij zin in? Kies zelf welke keuken we serveren om van jouw event een daverend succes te maken. Welke keuken je ook kiest: alles is duurzaam en lokaal.

Voeg extra’s toe

2. Voeg extra’s toe

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! Voor hoeveel personen mogen we het lekkerste eten bereiden? Stel jouw ideale catering samen voor een unieke ervaring.

Vraag aan

3. Vraag aan

Vul de laatste gegevens in zodat wij precies weten wat jij nodig hebt. Daarna mag jij achterover zitten en gaan wij aan de slag. Tot snel!

Catering samenstellen

Originele foodtrucks voor elk festival

Watertanden Catering reist stad en land af om iedereen van een onvergetelijke ervaring te voorzien. Of je nu een groot festival met duizenden gasten organiseert of een klein dorpsfestival, onze foodtrucks zijn geschikt voor elk feest. Onze catering is volledig aan te passen naar jouw wensen en plannen. Je vertelt ons wat je nodig hebt en wij gaan aan de slag.

Wij begrijpen als geen ander dat snelheid key is bij grote festivals. In een handomdraai zetten wij de lekkerste dingen op tafel. Zo hoeven jouw gasten nooit lang met een lege maag rond te lopen. Liefde gaat niet voor niets door de maag. Wij zorgen voor lekker eten en lachende gasten.

Van halal tot vegan, gezond maar vooral erg lekker!

Watertanden Catering biedt een uitgebreid aanbod aan heerlijke gerechten, van halal tot vegan en van gezond tot erg lekker! Onze Mister Makan foodtruck brengt de lekkerste Indonesische maaltijden naar je toe, inclusief saté met bergen kroepoek en een heerlijke nasi. Toch meer zin in een juicy burger? Dan schakel je simpelweg onze Bada Bing Burgers foodtruck in. Dan serveren wij burgers met het lekkerste vlees, of juist helemaal vegan met zoete patat. Liever iets anders? Kies dan voor onze Mexican streetfood foodtruck en laat ons je gasten voorzien van taco’s en empanadas, vers uit onze foodtruck.

Wat je ook kiest, Watertanden Catering gaat voor verse ingrediënten en goede kwaliteit. We bereiden en serveren alles vers uit onze foodtruck en kunnen jouw gasten zo een unieke ervaring bieden. Wij zorgen dat we altijd vegetarische of halal versies in de truck hebben, zodat geen enkele gast met lege handen staat.

Niet alleen lekker eten, ook volledige catering

Watertanden Catering verzorgt niet alleen de lekkerste maaltijden, maar ook volledige catering. Heb je een toffe locatie? Dan regelen wij de rest! Vers en lokaal eten om niet alleen duurzaam te zijn, maar ook de beste kwaliteit te bieden. Samen met onze leukste cateraars maken wij jouw event compleet. Je hoeft alleen je wensen aan ons door te geven.

Wij nemen jouw catering volledig uit handen. Jij kunt achterover zitten en genieten tussen je gasten. Vooraf geef je jouw wensen door en wij regelen het. Wil je een plein vol tafels om lekker te zitten en serveersters die jou en je gasten bedienen? Dat is geen probleem. Jij boekt alle gewenste extra’s simpel bij je foodtruck.

Maak je geen zorgen, onze foodtrucks voldoen aan alle hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. We werken alleen met de beste ingrediënten en zorgen ervoor dat alles vers bereid wordt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van het eten dat we serveren.

Schakel Watertanden in om van jouw festival een daverend succes te maken

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het verzorgen van de catering voor jouw volgende evenement. Watertanden catering staat voor je klaar om te zorgen dat jouw evenement een succes wordt!

Alles is mogelijk, je moet het alleen aanvragen. Vraag naar de mogelijkheden zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Voor veel personen of weinig, wij regelen het! Wil je graag meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020-7910223 of mail naar info@watertandencatering.nl. Geen vragen? Stel dan direct jouw ideale catering samen.

Catering samenstellen